SWEET.TV создали чудо для своих подписчиков: разыграли квартиру в Киеве и 37 smart-телевизоров

На протяжении декабря и новогодних праздников сервис дарил своим абонентам smart-телевизоры Samsung 4K, а 11 января завершил серию розыгрышей грандиозным призом — квартирой в Киеве. Ранее ни один онлайн-кинотеатр не разыгрывал среди своих абонентов подарки такого масштаба. Победители ежедневно определялись в прямом эфире в Instagram и объявлялись в утреннем эфире радио ХИТ FM.

Розыгрыш проводился для того, чтобы подарить новогоднее чудо подписчикам сервиса. Кроме этого у сервиса была цель привлечь внимание зрителей к проекту "Hollywood українською", в рамках которого компания за собственные средства создает эксклюзивный украиноязычный дубляж и озвучку для голливудских шедевров, которые ранее ее не имели.

Благодаря проекту уже была создана эксклюзивная, авторская украинская дорожка для трилогий "Матрица" и "Властелин колец", первых четырех фильмов о "Гарри Поттере", трех лент "Миссия: Невыполнима", мультфильма "Мадагаскар" и многих других.

"Мы хотели подарить нашим зрителям настоящий праздник. Приятно понимать, что у нас все получилось и десятки людей по всей Украине уже смотрят SWEET. TV со своими семьями на новеньких smart-телевизорах, — говорит директор по маркетингу компании Марина Русак.  — Мы очень рады, что все больше людей узнают о нашем проект "Hollywood українською" и смотрят кино с качественным украинским дубляжом. Мы стремимся давать нашим абонентам только лучший контент".

Квартира находится в ЖК "SMART HOUSE", почти в самом сердце города, с ремонтом, новой мебелью и готова сразу принимать своих владельцев. Желанное жилье выиграла Валентина Лоран, которая пользуется сервисом уже более двух лет.

Валентина Лоран в своей новой квартире  

"Это было что-то невероятное. Я никогда не могла подумать, что меня ждет такое новогоднее чудо. Когда мне позвонил ведущий радио ХИТ FM, я сначала не поверила, подумала, что это какая-то шутка. Но это не так. Теперь у меня есть своя квартира и я больше не должна снимать жилье. Это невероятное ощущение, когда любимый онлайн-кинотеатр дарит тебе такие масштабные подарки, — говорит победительница розыгрыша Валентина Лоран.  — Очень круто, что это не просто квартира с голыми стенами. Здесь уже можно жить. Есть даже электрочайник, посуда и, конечно, телевизор, чтобы я и дальше могла смотреть SWEET. TV".

В онлайн-кинотеатре сообщают, что проект "Hollywood українською" продолжит дарить любимым фильмам миллионов украинцев качественную украиноязычную дорожку, а абонентам следует ожидать новых розыгрышей и больше призов.

Валентина Лоран в своей новой квартире  

Справка:

SWEET. TV — национальный онлайн-кинотеатр с доступом к украинскому национальному и премиального HD-телевидению, украинским фильмам, а также рейтинговым мировым кинохитам от Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer и др. с украинской дорожкой. Весь контент можно смотреть в HD качестве на любых устройствах (телевизор, планшет, компьютер, смартфон).

Интерфейс приложения — один из самых дружественных и интуитивно-понятных на украинском рынке. Работа платформы остается стабильной даже на слабых устройствах и с минимальной скоростью интернета, позволяет смотреть фильмы, сериалы и телеканалы даже в горах или в дороге. Также есть возможность поставить телеэфир на паузу и просматривать передачи в записи в течение 7 дней.

 

SWEET. TV створили диво для своїх передплатників: розіграли квартиру в Києві та 37 smart-телевізорів

SWEET. TV виконує обіцянки: розіграли квартиру в Києві та 37 телевізорів  серед усіх своїх передплатників. Головна місія — привернути увагу глядачів до проєкту "Hollywood українською" та подарувати підписникам дива.

Впродовж грудня та новорічних свят сервіс дарував своїм абонентам smart-телевізори Samsung 4K, а 11 січня завершив серію розіграшів грандіозним призом — квартирою в Києві. Раніше жоден онлайн-кінотеатр не розігрував серед своїх абонентів призи такого масштабу. Переможці щодня визначалися в прямому ефірі у Instagram та оголошувались у ранковому шоу на радіо ХІТ FM

Розіграш проводився для того, щоб подарувати новорічне диво передплатникам сервісу. Крім цього сервіс мав на меті привернути увагу глядачів до проєкту "Hollywood українською", в межах якого сервіс власними коштами створює ексклюзивний україномовний дубляж та озвучку для голлівудських шедеврів, що раніше її не мали.

Завдяки проєкту вже було створено ексклюзивну авторську українську доріжку для трилогій "Матриця" та "Володар перснів", перших чотирьох фільмів про "Гаррі Поттера", трьох стрічок "Місія: Нездійсненна", мультфільму "Мадагаскар" і багатьох інших.

"Ми хотіли подарувати нашим глядачам справжнє свято. Приємно розуміти, що в нас все вийшло, та десятки людей по всій Україні вже дивляться SWEET. TV зі своїми родинами на новеньких smart-телевізорах, — каже директор з маркетингу компанії Марина Русак. — Ми дуже раді, що все більше людей дізнаються про наш проєкт "Hollywood українською" та дивляться кіно з якісним українським дубляжем. Ми прагнемо давати нашим абонентам лише найкращий контент".

Квартира знаходиться в ЖК "SMART HOUSE", майже в самому серці міста, з ремонтом, новими меблями та готова одразу приймати своїх власників. Омріяне житло виграла Валентина Лоран, що користується серісом вже більше двох років.

"Це було щось неймовірне. Я ніколи не могла подумати, що на мене чекає таке новорічне диво. Коли мені зателефонував ведучий радіо ХІТ FM, я спочатку не повірила, подумала, що це якийсь жарт. Але це не так. Тепер в мене є своя квартира та я більше не повинна винаймати житло. Це неймовірне відчуття, коли улюблений онлайн-кінотеатр дарує тобі такі масштабні подарунки, — каже переможниця розіграшу Валентина Лоран. — Дуже круто, що це не просто квартира з голими стінами. Тут вже можна жити. Є навіть електрочайник, посуд і, звичайно, телевізор, щоб я й надалі могла дивитися SWEET. TV".

У онлайн-кінотеатрі повідомляють, що проєкт "Hollywood українською" буде й надалі дарувати улюбленим фільмам мільйонів українців якісну україномовну доріжку, а абонентам слід чекати нових розіграшів та більше призів.

Довідка:

SWEET. TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інш. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон). Інтерфейс додатку — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Информация предоставлена в порядке ст. 10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине